Saturday, September 3, 2016

Personeelopleiding Plan Sjabloon Restaurant

Wenke en instruksies: gebruik van die restaurant Besigheidsplan Sjabloon Die Restaurant Besigheidsplan Sjabloon is geskep om te help om die werk van die skryf van jou restaurant sakeplan makliker. Ons wenke en instruksies artikel bied 'n gids vir die gebruik van die sjabloon. Die Plan Sjabloon Restaurant Besigheid is geskep met die doel om 'n dokument wat nie net bevat 'n basiese sakeplan raamwerk verskaf, maar een wat versterk met werklike teks wat jy kan gebruik, vergesel deur suggestiewe teks en ingeboude instruksies. Hierdie gids beskryf die verskillende uitbreidings, hul doel, en hoe elke moet gedurende die voorbereiding van jou sakeplan word. Don t vergeet om hierdie ander belangrike komponente van die restaurant Besigheidsplan Die Restaurant Besigheidsplan Template n Microsoft Word-dokument wat bestaan ​​uit 'n hoogs gedetailleerde sakeplan raamwerk versterk met werklike teks wat jy kan gebruik, aangevul met suggestiewe teks en ingeboude instruksies te laai. Finansiële artikel - Dit Microsoft Word-dokument stap vir stap deur die voorbereiding van die finansiële projeksies sigblaaie vir Besigheidsplan Finansiële Model Tableservice en quick service weergawes: Hoe om 'n Restaurant Besigheidsplan voor te berei. Dit in diepte stel instruksies sluit riglyne oor hoe om verkope en uitgawes terwyl daar ook die verskaffing van inligting vergelykings te bedryf gemiddeldes. Besigheidsplan finansiële model-Tableservice Version - Moontlik die mees omvattende finansiële instrument sal jy al ooit gebruik om finansiële vooruitskattings te skep. Dit Microsoft Excel werkboek bevat 'n verskeidenheid van gekoppelde spread ontwerp om die voorbereiding proses te vereenvoudig, terwyl help jy deeglik in jou projeksies wees. Besigheidsplan finansiële model-quick service Version - Hierdie weergawe van die sakeplan finansiële model is spesifiek ontwerp vir quick service restaurante. Opleidingshandleiding Sjabloon Opleiding handleidings opgestel word deur maatskappye wat nodig het om hul personeel en werknemers te lei. Hierdie opleidingshandleidings ontwikkel vir die opleiding van instrukteurs en opleiers. Opleidingshandleiding bied alle opleiding inhoud wat 'n maatskappy wil hul personeel te leer. Opleidingshandleiding moet bereid wees om in 'n goed opgestel en professionele wyse. Hier bereik ons ​​jou behoeftes en bied jou 'n ideale formaat van opleiding handleiding sjabloon wat jy kan gebruik om jou eie een te berei. Ons geskep opleidingshandleiding sjabloon is tot stand gebring met al jou behoeftes vir 'n restaurant opleidingshandleiding insluitende sy patroon en inhoud. Hierdie sjabloon is gratis om af te laai. Jy kan hier prentjie van opleidingshandleiding sjabloon sien. Opleidingshandleiding Sjabloon Deftige restaurant Besigheidsplan Uitvoerende Opsomming Gabri s Lounge Restaurant is 'n 60 sitplek fyn eetkamer restaurant met 'n 20 sitplek sitkamer. Ons fokus op ons New American-Sweedse spyskaart met 'n tikkie van Asiatiese invloed. Ons sal geleë wees in die bloeiende, en vinnig groeiende, gemeente van Long Branch, New Jersey op die strand aangestuur. Die vooruitsigte vir die toekoms van Long Tak is belowend. Ontwikkelaars herskep n 150000000 eerste-klas oord projek. Die ou pier sal herbou word met veerboot diens aan Manhattan, New York, strand Cabanas, Boardwalk en 'n fiets pad oor 'n totaal van 25 akker. Daar sal 100,000 vierkante. Ft. Van kommersiële ruimte, en meer as 700 residensiële eenhede met condo en meenthuise wissel van 200,000- 500,000 verhuur van 1000- 2500 'n maand, en 'n twee-vlak motorhuis. Die kombinasie van hierdie elemente sal die stad met 'n hele jaar deur ekonomie te voorsien. Die gebied is in die behoefte van 'n warm en vriendelike plek met 'n uitstekende kos. 'N Plek waar jy altyd weet wat jy sal die beste van alles kry. Gabri s Lounge Restaurant sal 'n gesellige eetkamer en 'n elegante sitkamer funksie. Gerieflik meubels en dekor met strelende warm kleure. Die sitkamer het gemaklike rusbanke en antieke liefde sitplekke met 'n sag verlig bar. Dit sal die ideale plek om in te stop vir 'n byt om te eet nie, want 'n drankie of vir 'n klein besigheid vergadering wees. Vir ekstra gerief en 'n groot groep mense wat ons sal maak spesiale hors d oeuvre borde vir kliënte tevrede te stel. Die spyskaart word geïnspireer uit verskillende lande spesialiteite en 'n beroep op 'n diverse kliëntebasis. Jy kan Sweedse spesialiteite kry soos haring, gravlax en frikkadelle, of jy kan gaan 'n bietjie meer International en kies 'n rooi kerrie hoender met basmatirys, of 'n Asiatiese geroosterde garnale met spinasie, tofu en swart boontjie sous. Ons sal ook 'n spesiale pasta gereg entree elke dag plus die hele Amerikaanse ete soos braai vleis ribbes en gebakte boontjies. waardetoevoeging sal 'n interessante besigheid middagete spyskaart met spesialiteite elke dag. Die spyskaart sal elke 3-4 maande te verander, maar hou die gunstelinge. Pryse sal mededingend met ander top-restaurante in die omgewing wees. Dit is egter die strategie van Gabri s Lounge Restaurant om 'n persepsie van hoër waarde as sy mededingers te gee, deur middel van sy kos, diens en vermaak. Die sitkamer en 'n restaurant sal sewe dae per week oop. Ons bied spesiale tema nagte om nuwe kliënte te Gabri s lok. Die restaurant sal lekker eet in 'n gesellige atmosfeer. Warm kleure, vars blomme, sagte musiek, kerse en ongelooflike kunswerk van 'n paar van die gebiede mees noemenswaardige nuwe kunstenaars. Dit sal bydra tot 'n gevoel van gemeenskap en gee nuwe kunstenaars 'n kans om hul werk vir 'n diverse kliëntebasis te wys. Gedurende die besige somermaande kan jy ook buite sit op ons stoep en ons sal 'n spesiale somer spyskaart bied, met ligter tarief, eksotiese drankies, sowel as nie-alkoholiese offers. Die patio en tuin sal 'n prettige en gemaklik atmosfeer vir die somer skare wees. Die diens sal ontspanne, baie vriendelik en korrek wees. Ons sal huur die beste mense beskikbaar, opleiding, motivering en hulle aan te moedig, en sodoende die vriendelikste mees doeltreffende personeel moontlik te behou. Ons bestuurspan bestaan ​​uit individue wie se agtergronde bestaan ​​uit 50 jaar se ondervinding in die voedsel, restaurant en hotel, spyseniering, bestuur, finansies, bemarking, kuns en rolprente. Catering sal 'n groot deel van die besigheid wees. Laat dit aan Linda Catering reeds 'n gevestigde kliënte en ons groei elke dag. Ons voel in vandag se gejaagde kliënte werkskedule Don t tyd om op te rig wat verjaardagpartytjie of ander gebeurtenis wat ons almal nodig het en wil hê altyd. Nou kliënte kan dit laat voor - en kry die beste, mees onvergeetlike partytjie of aandete ooit. Ons het jare se ondervinding in die spyseniering besigheid en weet wat 'n belangrike kliënt wil en behoeftes. Ons sal 'n groot internasionale spyskaart vir kliënte om van te kies, en sal ons volle spyseniering diens verskaffing alles van die tafel instellings na die nagereg. Ons verwag ons totale verkope toekenning aan 85 restaurant verkope en 15 spyseniering verkope wees. Die gesamentlike koste van verkope sal wees 33 vervaardiging van 'n bruto wins van 67 op die totale verkope. Belangrikste vir ons is ons finansiële sukses en ons glo dit sal bereik word deur die aanbied van 'n hoë-gehalte diens en uitstekende kos met 'n interessante wending. Ons het die finansiële projeksies op grond van ons ondervinding en kennis van die gebied geskep. Met 'n start-up uitgawes van 385,000 kan ons 1085465 in verkope te genereer teen die einde van die jaar twee, en produseer goeie netto wins aan die einde van die jaar drie. Ons is op soek na 'SBA 7 (a) lening waarborg vir 200,000 met 'n 7 rentekoers. Ons belê 60000 van ons eie kapitaal en op soek na 'n addisionele 125,000 in te samel van beleggers. Ons verkies instrument sal wees vyf jaar ondergeskik notas met 'n aantreklike koeponkoers van 12 vir die eerste twee jaar en 15 vir die oorblywende drie jaar. Aan die einde van vyf jaar die beleggers notas sal het ryp en oorspronklike skoolhoof plus 'n 2 premie en die finale rente betaling sal geskied. Ons belegger filosofie is konserwatief. Sedert restaurant begin-ups is so spekulatiewe ons geloof en toewyding aan ons beleggers sal wees om 'n ruim, voorspelbare opbrengskoers betaal terwyl dit nie ons operasionele kontantvloei verwurg. As ons besigheid raak meer gevestigde en betroubare, sal ons vermoë om 'n verbeterde opbrengs van kapitaal betaal word bewys deur 'n verhoogde koeponkoers van 15 van oorspronklike skoolhoof. By volwassenheid voel ons dit goedgedink om die notas te tree met 'n 2 premie oorspronklike skoolhoof belê. 1.1 Sending Gabri s is 'n goeie plek om te eet, 'n kombinasie 'n intrige atmosfeer met 'n uitstekende, interessante kos. Die doel is nie net om 'n groot proe kos, maar het doeltreffende en vriendelike diens, want die kliënt tevredenheid is uiters belangrik. Ons wil hê dat die restaurant keuse vir alle gesinne en enkelspel, jonk en oud, man of vrou wees. Werknemer welsyn sal ewe belangrik vir ons sukses wees. Almal sal regverdig en met die grootste respek behandel word. Ons wil ons mense om 'n deel van die sukses van Gabri s Lounge en Restaurant voel. Gelukkige werknemers gelukkig maak gaste. Ons sal spyskaart verskeidenheid, atmosfeer, atmosfeer, spesiale tema nagte en 'n vriendelike personeel kombineer om 'n sin van plek om ons doel bereik oor die hele waarde in die eetkamer / vermaak ervaring te skep. Ons wil billike wins vir die eienaars, en 'n lonende plek om te werk vir die werknemers. 1.2 Doelwitte doelwitte Gabri s Lounge Restaurant s vir die eerste drie jaar van die operasie sluit in: Hou kos koste onder 35 inkomste. Hou werknemer arbeid kos tussen 24-29 van inkomste. Bly as 'n klein restaurant met 'n uitstekende kos en diens. Gemiddeld verkope tussen 1,000,000-1,500,000 per jaar. Bevorder en uit te brei Laat dit aan Linda Catering in New Jersey New York City. Uit te brei ons bemarking en reklame in New Jersey en New York. Bereik 12 opbrengs op belegging vir beleggers vir die eerste twee jaar en 15 vir die volgende drie jaar. Nodig werklike kaarte Ons beveel die gebruik van LivePlan as die maklikste manier om grafieke vir jou eie sakeplan te skep. 1.3 Sleutels tot Sukses Die skepping van 'n unieke en innoverende fyn eetkamer atmosfeer sal ons onderskei van die kompetisie. Die restaurant sal uitstaan ​​van die ander restaurante in die omgewing as gevolg van die unieke ontwerp en dekor. Ons bied 'n boete eetkamer ervaring in 'n gesellige atmosfeer. Kwaliteit van die produk. Nie net goeie kos, maar 'n groot diens en atmosfeer. Die spyskaart sal byval vind by 'n wye en gevarieerde kliënte. Dit is Internasionale met 'n interessante wending. Ons sal spesiale tema nagte soos restaurant nagte, plaaslike kunstenaar se openinge, Paasfees etes, Sweedse Midsummer party, vierde van Julie viering, Labor Day weekend, wynproe etes, spesiale etniese kos nagte, en Sweedse SM rg sbord. Dit alles sal 'n gevarieerde kliënte te Gabri s lok. Laat dit aan Linda Catering het reeds 'n gevestigde kliënte in die gebied. Die beheer van koste te alle tye sonder uitsondering. As gevolg van intense mededinging, moet restauranteurs kyk na maniere om hul plek van besigheid te onderskei ten einde te bereik en te handhaaf 'n mededingende voordeel. Die stigters van Gabri s besef dit. Met die re-ontwikkeling van Long Branch, wat dit nodig het 'n plek wat sal inpas by die nuwe voorkoms van die gemeenskap wat gesofistikeerd en entertaining. Die feit dat geen ander restaurante in die omgewing het hierdie konsep en atmosfeer bied ons 'n venster van geleentheid en 'n plek om in 'n winsgewende nis in die mark. Jou sakeplan kan kyk as gepoleerde en professioneel as hierdie monster plan. Dit is vinnig en maklik, met LivePlan.


No comments:

Post a Comment